David Lee Roth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2005 (gościnnie) (on sam)
8.0 2004 (gościnnie) (on sam)
8.5 2003 (gościnnie) (on sam)
8.5 2003 (gościnnie) (on sam)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Lee Roth filmy David Lee Roth najlepsze filmy David Lee Roth zdjęcia David Lee Roth galeria David Lee Roth biografia David Lee Roth nominacje David Lee Roth nagrody i wyróżnienia David Lee Roth filmografia David Lee Roth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.