David Landsberg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2001 Pan Griff (głos)
6.7 1993 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 1980 Pan Astor (gościnnie)
8.2 1980 Listonosz (gościnnie)
7.2 1978
7.7 1977 Dennis Wilcox (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Morton (gościnnie)
10.0 1976 Rekrut Skolnick
3.4 1974 Steven Miller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Landsberg filmy David Landsberg najlepsze filmy David Landsberg zdjęcia David Landsberg galeria David Landsberg biografia David Landsberg nominacje David Landsberg nagrody i wyróżnienia David Landsberg filmografia David Landsberg aktor David Landsberg scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.