David L. Lander
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2001 Tim Pinkle (gościnnie)
6.4
Straszny film
Scary Movie
2000 Tim Pinkle (gościnnie)
7.4
100 dobrych uczynków
100 Deeds for Eddie McDowd
1999 Tim Pinkle (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Tim Pinkle (gościnnie)
7.3
101 Dalmatyńczyków
101 Dalmatians: The Series
1997 Tim Pinkle (gościnnie)
10.0 1997 Tim Pinkle (gościnnie)
7.4 1996 Tim Pinkle (gościnnie)
7.2 1996 Tim Pinkle (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Tim Pinkle (gościnnie)
7.0 1996 Tim Pinkle (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Tim Pinkle (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Tim Pinkle (gościnnie)
7.1 1993 Tim Pinkle (gościnnie)
0.0 1993 Tim Pinkle (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Tim Pinkle (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Tim Pinkle (gościnnie)
7.5
Mała syrenka
Little Mermaid, The
1992 Tim Pinkle (gościnnie)
7.4
Na antenie
On the Air
1992 Tim Pinkle (gościnnie)
6.6
Mistrzowie strachu
Masters of Menace, The
1990 Tim Pinkle (gościnnie)
8.4 1990 Tim Pinkle (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Tim Pinkle (gościnnie)
8.4 1990 Tim Pinkle (gościnnie)
8.2 1989 Tim Pinkle (gościnnie)
4.5 1988 Tim Pinkle (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Eli (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Tim Pinkle (gościnnie)
4.8 1986 Tim Pinkle (gościnnie)
6.3 1986 Tim Pinkle (gościnnie)
6.3
Człowiek w czerwonym bucie
Man with One Red Shoe, The
1985 Tim Pinkle (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Tim Pinkle (gościnnie)
7.2 1979 Tim Pinkle (gościnnie)
7.0 1976 Tim Pinkle (gościnnie)
7.0 1975 Tim Pinkle (gościnnie)
7.9 1974 Tim Pinkle (gościnnie)
0.0 1969 Tim Pinkle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David L. Lander filmy David L. Lander najlepsze filmy David L. Lander zdjęcia David L. Lander galeria David L. Lander biografia David L. Lander nominacje David L. Lander nagrody i wyróżnienia David L. Lander filmografia David L. Lander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.