David Johansen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2000 Benny (gościnnie)
7.8 1998 (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Eli Zabitz
8.2
Oz
1997 Eli Zabitz
7.7 1993 Policjant (gościnnie)
6.4 1992 Brad Carter
6.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside: The Movie
1990 Halston
6.4 1985 Garnet (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Johansen filmy David Johansen najlepsze filmy David Johansen zdjęcia David Johansen galeria David Johansen biografia David Johansen nominacje David Johansen nagrody i wyróżnienia David Johansen filmografia David Johansen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.