David James
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 David Gardiner
5.5 2011 Dieter DeVries
6.1
Okup znaczy życie
Kidnap and Ransom
2011 Dieter DeVries
0.0 2010 David Henry
7.8
Kontra
Strike Back
2010 Najemny żołnierz (gościnnie)
7.2
Dystrykt 9
District 9
2009 Koobus Venter
0.0 2008 Phillip
10.0 2004 (on sam)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Karl Von Hunter / Richard Davies (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Neville (gościnnie)
8.3 1992 (gościnnie) (on sam)
5.5 1991 Oliver (gościnnie)
7.5 1990 (1990) (gościnnie)
10.0 1989 Hugh McIntosh (gościnnie)
2.9
Miedziana góra
Copper Mountain
1983 Perkusista
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Arab Sheikh (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David James filmy David James najlepsze filmy David James zdjęcia David James galeria David James biografia David James nominacje David James nagrody i wyróżnienia David James filmografia David James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.