David Hayward
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Billy Spade
7.0 1995 Jack Wilson (gościnnie)
7.3 1990 Kevin Weaver / Karl Cavandish (gościnnie)
8.2 1989 Trener Redding (gościnnie)
5.5 1986 Brian Willis (gościnnie)
6.3 1986 Porucznik Judd Meyerson (1990) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Mark / Reporter (gościnnie)
7.6 1984 Kenneth Myers (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 David McCall (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Roger Dillon (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Trener (gościnnie)
8.2 1980 David Barnes (gościnnie)
5.5 1979 Timothy Oates
8.5 1979 Turk Foley (gościnnie)
7.0 1977 Slim (gościnnie)
7.3 1973 Scott (gościnnie)
6.3 1970 Chłopiec doręczający korespondencję (gościnnie)
6.7 1969 Chet Boyle (głos) (gościnnie)
6.9 1968 Georgie (1969) (gościnnie)
8.8 1964 Młodociany Larry (gościnnie)
7.4 1959 Hurley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Hayward filmy David Hayward najlepsze filmy David Hayward zdjęcia David Hayward galeria David Hayward biografia David Hayward nominacje David Hayward nagrody i wyróżnienia David Hayward filmografia David Hayward aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.