David Haley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sanitariusz (gościnnie)
0.0 2010 Sanitariusz (gościnnie)
7.2 2009 Sanitariusz (gościnnie)
0.0 2008 Sanitariusz (gościnnie)
7.7 2007 Gliniarz (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Agent federalny (gościnnie)
8.1 2007 Sanitariusz (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Sanitariusz (gościnnie)
8.3 2006 Sanitariusz (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Trener (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Sanitariusz (gościnnie)
7.3 2004 Macdonald Taylor (gościnnie)
0.0

0 Sanitariusz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Haley filmy David Haley najlepsze filmy David Haley zdjęcia David Haley galeria David Haley biografia David Haley nominacje David Haley nagrody i wyróżnienia David Haley filmografia David Haley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.