David Green
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2009 Richard McQueen (2006) (gościnnie)
8.0
Szpital - nagłe przypadki
Untold Stories of the ER
2004 Richard McQueen (2006) (gościnnie)
0.0 2003 Richard McQueen (2006) (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Richard McQueen (2006) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Richard McQueen (2006) (gościnnie)
9.0 1997 Richard McQueen (2006) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Richard McQueen (2006) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Green filmy David Green najlepsze filmy David Green zdjęcia David Green galeria David Green biografia David Green nominacje David Green nagrody i wyróżnienia David Green filmografia David Green aktor David Green reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.