David Grant Wright
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Pan Burton (gościnnie)
6.3 2010 Pan Burton (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dean Warren (gościnnie)
6.0 2008 Pan Burton (gościnnie)
6.0 2008 Pan Burton (gościnnie)
7.9 2008 Pan Burton (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Radny Westmoreland (gościnnie)
0.0 2007 Pan Burton (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pan Burton (gościnnie)
7.7 2006 Pan Burton (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Spiker (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pan Burton (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pan Burton (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pan Burton (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pan Dinsmore (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Miliarder na spotkaniu (gościnnie)
6.2
Wstrząsy
Tremors
2003 Pan Burton (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pan Burton (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pan Burton (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Pan Burton (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pan Burton (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Pan Burton (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pan Burton (gościnnie)
7.6 2000 Pan Burton (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Pan Burton (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pan Burton (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pan Burton (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Pan Burton (gościnnie)
0.0

0 Pan Burton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Grant Wright filmy David Grant Wright najlepsze filmy David Grant Wright zdjęcia David Grant Wright galeria David Grant Wright biografia David Grant Wright nominacje David Grant Wright nagrody i wyróżnienia David Grant Wright filmografia David Grant Wright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.