David Gore
Data urodzenia: 1996-08-23
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Petey (gościnnie)
6.5
Zeke i Luther
Zeke and Luther
2009 Petey (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Walter Grinwis (gościnnie)
7.5
Najgorszy tydzień
Worst Week
2008 Petey (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Petey (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Petey (gościnnie)
7.5 2002 Petey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Gore filmy David Gore najlepsze filmy David Gore zdjęcia David Gore galeria David Gore biografia David Gore nominacje David Gore nagrody i wyróżnienia David Gore filmografia David Gore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.