David Giuntoli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Nick Burckhardt
0.0 2011 Todd (gościnnie)
7.2 2011 Todd (gościnnie)
7.1 2010 Todd (gościnnie)
7.8 2008 Todd (gościnnie)
7.3 2008 Todd (gościnnie)
7.9 2008 Todd (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Todd (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Todd (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Rick (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Todd (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Todd (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Todd (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Todd (gościnnie)
0.0

0 Todd (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Giuntoli filmy David Giuntoli najlepsze filmy David Giuntoli zdjęcia David Giuntoli galeria David Giuntoli biografia David Giuntoli nominacje David Giuntoli nagrody i wyróżnienia David Giuntoli filmografia David Giuntoli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.