David Gianopoulos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Albert Moreno (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.2 2005 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.3 2002 Vincent Lesca (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Daniel Pritchard (gościnnie)
8.1 2000 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.3
Oni, ona i pizzeria
Two Guys, a Girl and a Pizza Place
1998 Daniel Pritchard (gościnnie)
8.3
Ostatni Don II
Last Don II, The
1998 Daniel Pritchard (gościnnie)
6.4 1997 Daniel Pritchard (gościnnie)
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Daniel Pritchard (gościnnie)
6.4
Liberator 2
Under Siege 2: Dark Territory
1995 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.0 1995 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.3
Reporter
Public Eye, The
1992 Daniel Pritchard (gościnnie)
6.8 1991 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.5 1991 Daniel Pritchard (gościnnie)
6.0 1990 Daniel Pritchard (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Daniel Pritchard (gościnnie)
6.8 1988 Daniel Pritchard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Gianopoulos filmy David Gianopoulos najlepsze filmy David Gianopoulos zdjęcia David Gianopoulos galeria David Gianopoulos biografia David Gianopoulos nominacje David Gianopoulos nagrody i wyróżnienia David Gianopoulos filmografia David Gianopoulos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.