David Gant
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pianista
0.0 2010 Rolnad
2.0 2009 Gingrich
5.5 2003 Sir Carlos Potter (gościnnie)
8.2
W świecie mitów
MythQuest
2001 Merlin (gościnnie)
8.1
Purpurowe skrzypce
Violon rouge, Le
1998 Dyrygent
0.0 1998 Profesor Humphrey Waters
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Merlin (gościnnie)
8.3 1995 Królewski sędzia
0.0 1995 Geoffrey Parkes
7.9 1992 Szef sali w Londynie
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (gościnnie)
7.9 1985 Urzędnik
0.0 1984 Wielebny Glennie
7.5 1982 Daniels
6.2 1982 Urzędnik KGB
7.0
Fucha
Moonlighting
1982 Ekspedient
7.0
Fucha
Moonlighting
1982 Ekspedient
7.7
Kontrakt rysownika
Draughtsman's Contract, The
1982 Pan Seymour
10.0 1980 Noel Simpson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Gant filmy David Gant najlepsze filmy David Gant zdjęcia David Gant galeria David Gant biografia David Gant nominacje David Gant nagrody i wyróżnienia David Gant filmografia David Gant aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.