David Furr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Tim Landis (gościnnie)
0.0 2009 Tim Landis (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Tim Landis (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ian Breitler (gościnnie)
7.3 2002 Neil Jackson (2008) (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Tim Landis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Furr filmy David Furr najlepsze filmy David Furr zdjęcia David Furr galeria David Furr biografia David Furr nominacje David Furr nagrody i wyróżnienia David Furr filmografia David Furr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.