David Figlioli
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Ralph Marino (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.5 2002 Tommy Zimm (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.3 2001 Victor Dale Potts (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.6 1999 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Victor Dale Potts (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Victor Dale Potts (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Victor Dale Potts (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Figlioli filmy David Figlioli najlepsze filmy David Figlioli zdjęcia David Figlioli galeria David Figlioli biografia David Figlioli nominacje David Figlioli nagrody i wyróżnienia David Figlioli filmografia David Figlioli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.