David Faustino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Michael Daley (gościnnie)
7.6 2009 Michael Daley (gościnnie)
10.0 2005 Michael Daley (gościnnie)
6.4
Do usług
Help, The
2004 Michael Daley (gościnnie)
8.8 2004 Michael Daley (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie) (on sam)
0.0 2002 Michael Daley (gościnnie)
6.0 2001 Michael Daley (gościnnie)
8.8 2001 Michael Daley (gościnnie)
7.3 2001 Michael Daley (gościnnie)
8.5 2001 Michael Daley (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Michael Daley (gościnnie)
5.6 2000 Michael Daley (gościnnie)
7.4 1999 Michael Daley (gościnnie)
5.5 1999 Michael Daley (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Michael Daley (gościnnie)
6.8 1998 Michael Daley (gościnnie)
8.5 1995 Michael Daley (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1994 Michael Daley (gościnnie)
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Michael Daley (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Michael Daley (gościnnie)
9.5 1991 Michael Daley (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 (materiały do scenariusza, historia)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Michael Daley (gościnnie)
10.0 1985 Michael Daley (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Michael Daley (gościnnie)
6.8
E/R
1984 Michael Daley (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Michael Daley (gościnnie)
7.2
Trybunał
Star Chamber, The
1983 Michael Daley (gościnnie)
8.3 1983 Michael Daley (gościnnie)
7.1 1982 Michael Daley (gościnnie)
8.2 1982 Michael Daley (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Michael Daley (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Michael Daley (gościnnie)
0.0 0 Michael Daley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Faustino filmy David Faustino najlepsze filmy David Faustino zdjęcia David Faustino galeria David Faustino biografia David Faustino nominacje David Faustino nagrody i wyróżnienia David Faustino filmografia David Faustino aktor David Faustino reżyser David Faustino scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.