David Eisner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 2009 Terapeuta (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Prokurator Adrian (gościnnie)
6.5
Stan wyjątkowy
State Within, The
2006 Sam Levinson
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Dr Hammond (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 (gościnnie)
6.9
Jackie, Ethel & Joan: Kobiety Kennedych
Jackie, Ethel & Joan: The Women of Camelot
2001 Schiff
8.3 2000 Norman Spicer (gościnnie)
8.2
Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
1997 Kierownik
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Sidney Fineman (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Dr Howard (gościnnie)
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Oliver
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Fred Berman (gościnnie)
7.0 1987 Barry Schreiber (gościnnie)
8.1 1985 Gordon Blake (1988) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Todd Worton (gościnnie)
10.0 1975 Wally (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Eisner filmy David Eisner najlepsze filmy David Eisner zdjęcia David Eisner galeria David Eisner biografia David Eisner nominacje David Eisner nagrody i wyróżnienia David Eisner filmografia David Eisner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.