David Dwyer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Everett Hall
7.4
Wciąż ją kocham
Dear John
2010 Steve właściciel
8.8 2001 Oficer Reeves (gościnnie)
8.1
Tytani
Remember the Titans
2000 Trener Tolbert
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Conroy (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Pete (gościnnie)
7.1
Skandalista Larry Flynt
People vs. Larry Flynt, The
1996 Federal marshal
7.0
Błękit nieba
Blue Sky
1994 Dziennikarz
7.3
Firma
Firm, The
1993 Strażnik w więzieniu
6.2
Niesamowita McCoy
Real McCoy, The
1993 Strażnik
7.5 1993 Policjant
6.2
Eliksir miłości
Love Potion No. 9
1992 Gliniarz z oddziału prewencji
6.4 1992 Przywódca
7.9
Smażone zielone pomidory
Fried Green Tomatoes
1991 Mężczyzna w kapturze
6.5
Złote lata
Golden Years
1991 Ojciec
8.3 1991 J.T. Johnsonius (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Melvin Nally (gościnnie)
6.3 1986 Pan Doran/Wes Slattery/Pete (1993, 1995) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Dwyer filmy David Dwyer najlepsze filmy David Dwyer zdjęcia David Dwyer galeria David Dwyer biografia David Dwyer nominacje David Dwyer nagrody i wyróżnienia David Dwyer filmografia David Dwyer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.