David Dustin Kenyon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Martwy mąż (gościnnie) (niewymieniony
7.3 2012 Martwy mąż (gościnnie) (niewymieniony
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Więzień (niewymieniony w czołówce)
7.4 2012 Personel Argo (niewymieniony w czołówce)
0.0 2011 Martwy mąż (gościnnie) (niewymieniony
7.2
Kupiliśmy Zoo
We Bought a Zoo
2011 Martwy mąż (gościnnie) (niewymieniony
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jonathan (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.3 2006 Martwy mąż (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Dustin Kenyon filmy David Dustin Kenyon najlepsze filmy David Dustin Kenyon zdjęcia David Dustin Kenyon galeria David Dustin Kenyon biografia David Dustin Kenyon nominacje David Dustin Kenyon nagrody i wyróżnienia David Dustin Kenyon filmografia David Dustin Kenyon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.