David DeLuise
Data urodzenia: 1971-11-11
Miejsce urodzenia: Burbank, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Brigitte DeLuise (1994 - 2003, rozwód), 2 córki: Riley (ur. 1993) i Dylan

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Charlie (gościnnie)
7.1 2009 Charlie (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ed Loveland (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Charlie (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Charlie (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Św. Mikołaj Jeff Mantell (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Charlie (gościnnie)
7.9 2004 Charlie (gościnnie)
7.6 2004 Charlie (gościnnie)
7.3 2004 Lance Moretti (gościnnie)
7.9 2003 Charlie (gościnnie)
7.5 2002 Larry Cutler (gościnnie)
7.3 2002 Paul Sanders (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Charlie (gościnnie)
9.0 2001 Charlie (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Charlie (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Charlie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Cliff Renteria (2001) (gościnnie)
6.3 1999 Charlie (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Charlie (gościnnie)
6.7 1999 Charlie (gościnnie)
6.8 1998 Charlie (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Charlie (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Charlie (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Charlie (gościnnie)
6.9
Dracula - wampiry bez zębów
Dracula: Dead and Loving It
1995 Charlie (gościnnie)
0.0 1995 Charlie (gościnnie)
0.0 1994 Charlie (gościnnie)
5.9
Milczenie baranów
Silenzio dei prosciutti, Il
1994 Charlie (gościnnie)
7.6 1994 Charlie (gościnnie)
7.5 1993 Charlie (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Charlie (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Charlie (gościnnie)
7.3 1991 Charlie (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Charlie (gościnnie)
8.0 1987 Charlie (gościnnie)
7.6 1984 Charlie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David DeLuise filmy David DeLuise najlepsze filmy David DeLuise zdjęcia David DeLuise galeria David DeLuise biografia David DeLuise nominacje David DeLuise nagrody i wyróżnienia David DeLuise filmografia David DeLuise aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.