David de Lautour
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Lenny Nelson (gościnnie)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Robert 'RJ' James / Wilk, fioletowy wojownik
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Daniel Sturgis (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Ben Sheffield (gościnnie)
0.0 2001 Adam Le Beau (2001)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Icus / Lief (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David de Lautour filmy David de Lautour najlepsze filmy David de Lautour zdjęcia David de Lautour galeria David de Lautour biografia David de Lautour nominacje David de Lautour nagrody i wyróżnienia David de Lautour filmografia David de Lautour aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.