David Daker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2000 Pan Rose (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Jim Young (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Bill Gibbs (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Harry Vellacott (gościnnie)
6.0 1997 Peter Lampard (gościnnie)
0.0 1995 Wujek Charley
0.0 1995 Ben Campbell
0.0 1995 Sam Penny
6.8 1992 Matty Lovell (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 (gościnnie)
0.0 1984 Elzevir Block
7.6 1984 Mick Davies (gościnnie)
7.1
Bandyci czasu
Time Bandits
1981 Trevor, ojciec Kevina
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Tommy Mackay (gościnnie)
10.0 1980 Charlie Pendle (gościnnie)
10.0 1980 Sam Taylor (gościnnie)
7.9 1979 Kapitan Nathan Spiker
8.0 1979 Alex (gościnnie)
7.5 1978 Rudolf Höss
10.0 1978 Dave Ryman (1978) (gościnnie)
0.0 1978 Roy Stevens (gościnnie)
0.0 1977 Mike Ansell (gościnnie)
8.0 1974 Pan Brent (gościnnie)
0.0 1973 Tusser
7.0
Odsiadka
Porridge
1973 Jarvis (gościnnie)
10.0 1973 Bobby Dawes (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Strażnik SHADO (gościnnie)
7.6 1970 Andy Saville (gościnnie)
0.0 1969 Ted Prior (gościnnie)
0.0 1966 Jack Flynn (gościnnie)
0.0 1966 Walters (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Irongron (gościnnie)
8.6 1962 Komisarz Owen Culshaw
5.5 1960 Gordon Lewis (1981, 1984-1985)
4.7 1955 Jock (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Daker filmy David Daker najlepsze filmy David Daker zdjęcia David Daker galeria David Daker biografia David Daker nominacje David Daker nagrody i wyróżnienia David Daker filmografia David Daker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.