David Coburn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dziennikarz telewizyjny
5.8
2 dni w Nowym Jorku
2 Days in New York
2012 Dziennikarz telewizyjny
5.8
2 dni w Nowym Jorku
2 Days in New York
2011 Dziennikarz telewizyjny
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Barman (gościnnie)
7.0 1995 Dziennikarz telewizyjny
7.7
Gdzie się podziała Carmen Sandiego?
Where on Earth Is Carmen Sandiego?
1994 Dziennikarz telewizyjny
9.0 1992 Dziennikarz telewizyjny
5.7
Harry i Hendersonowie
Harry and the Hendersons
1991 Dziennikarz telewizyjny
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Dziennikarz telewizyjny
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Dziennikarz telewizyjny
1.6 1988 Dziennikarz telewizyjny
9.2 1987 Dziennikarz telewizyjny
7.5 1987 Dziennikarz telewizyjny
8.0 1987 Dziennikarz telewizyjny
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Dziennikarz telewizyjny
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Dziennikarz telewizyjny
8.2 1984 Dziennikarz telewizyjny
7.3 1984 Dziennikarz telewizyjny
6.6 1979 Dziennikarz telewizyjny
7.0 1978 Dziennikarz telewizyjny

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Coburn filmy David Coburn najlepsze filmy David Coburn zdjęcia David Coburn galeria David Coburn biografia David Coburn nominacje David Coburn nagrody i wyróżnienia David Coburn filmografia David Coburn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.