David Cale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Joe
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Victor Baker (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dr Elliot Burnhardt (gościnnie)
7.0
Jego zdaniem, jej zdaniem
He Said, She Said
1991 Kelner
6.8
Mężczyźni nie odchodzą
Men Don't Leave
1990 Fred

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Cale filmy David Cale najlepsze filmy David Cale zdjęcia David Cale galeria David Cale biografia David Cale nominacje David Cale nagrody i wyróżnienia David Cale filmografia David Cale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.