David Calder
Data urodzenia: 1946-08-01
Miejsce urodzenia: Portsmouth, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8
Wilcze prawo: 1980
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
2009 Sir John Marsden
7.9 2008 Lord Cawston
7.7
Domino
Burn Up
2008 Sir Mark
10.0 2003 Jim Weston
10.0 2003 Ted Cutler
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Sergei Lermov (gościnnie) (niewymieni
7.1
Świat to za mało
World Is Not Enough, The
1999 Sir Robert King
0.0 1998 Robert Bramwell
0.0 1997 Vaughan
0.0 1997 August Werner
0.0 1997 Dr Robert Bramwell
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 George Hamilton (gościnnie)
0.0 1996 Dr Robert Bramwell
0.0 1995 Dr Robert Bramwell
10.0 1995 Joe
8.3 1992 Abbott (gościnnie)
6.8 1992 Saul Arkwright (2002) (gościnnie)
8.0 1991 Victor Chekhov
10.0 1990 Robert Legge (1993) (gościnnie)
0.0 1989 Stuart Baxter
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Le Cul (1992) (gościnnie)
6.0 1987 Nathan Spring / Box (głos)
6.0
Obrona królestwa
Defence of the Realm
1985 Harry Champion
0.0
Wdowy 2
Widows 2
1985 George Resnick
0.0 1985 Bill (gościnnie)
0.0 1984 Ben Hall
7.0
Wdowy
Widows
1983 George Resnick
7.0
Fucha
Moonlighting
1982 Menedżer w supermarkecie
7.0
Fucha
Moonlighting
1982 Menedżer w supermarkecie
0.0 1981 Benson
0.0 1981 Detektyw Tomlin
7.4 1981 Sir Clive Hamer (1987) (gościnnie)
0.0
Fox
1980 Detektyw Inspektor Davin (gościnnie)
0.0 1979 Charles Grindley
8.0 1979 Micky 'The Fish' Metcalfe (1984) (gościnnie)
7.5 1978 Hoffman (1980) (gościnnie)
8.7 1977 Inspektor Shannon (1979) (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1970 Deslauriers
0.0 1969 Mickey Dysart (1970) (gościnnie)
5.5 1960 Ted Thomas (1978,1979) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Calder filmy David Calder najlepsze filmy David Calder zdjęcia David Calder galeria David Calder biografia David Calder nominacje David Calder nagrody i wyróżnienia David Calder filmografia David Calder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.