David C. Roehm Sr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Pacjent w szpitalu (gościnnie)
7.1
Nostalgia anioła
Lovely Bones, The
2009 Pacjent w szpitalu (gościnnie)
0.0 2009 Pacjent w szpitalu (gościnnie)
7.3
Gniazdo os
Animal Factory
2000 Pacjent w szpitalu (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pacjent w szpitalu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David C. Roehm Sr. filmy David C. Roehm Sr. najlepsze filmy David C. Roehm Sr. zdjęcia David C. Roehm Sr. galeria David C. Roehm Sr. biografia David C. Roehm Sr. nominacje David C. Roehm Sr. nagrody i wyróżnienia David C. Roehm Sr. filmografia David C. Roehm Sr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.