David Butler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
0.0 2009 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
7.3
Uwięziony
Prisoner, The
2009 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
7.0
Nałożnica diabła
Devil's Whore, The
2008 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
7.0
Trójkąt
Triangle, The
2005 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
7.0 1996 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Lowell Kessler (gościnnie)
0.0 1970 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
7.3 1970 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
0.0 1969 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
8.1 1964 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)
0.0 1957 Wielebny Henry Prentice (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Butler filmy David Butler najlepsze filmy David Butler zdjęcia David Butler galeria David Butler biografia David Butler nominacje David Butler nagrody i wyróżnienia David Butler filmografia David Butler aktor David Butler reżyser David Butler scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.