David Buck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1989 Russell Fairless
6.8 1987 Angus Patrick
0.0 1985 (gościnnie)
6.2 1983 Pan Price
7.0 1980 Percival Clarke, K.C. (gościnnie)
8.0 1979 Stephen
7.2 1979 Ojciec (gościnnie)
8.0 1979 Billy Gilpin (gościnnie)
0.0 1977 George Molloy(gościnnie)
0.0 1974 John Strake (gościnnie)
0.0 1972 Martin (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.0 1972 John Azon (gościnnie)
7.6 1970 Major Ian Anderson (gościnnie)
4.9 1968 Salinas
0.0 1966 Host / Richard Beckett
5.5 1963 Jacques (gościnnie)
6.0 1961 Kapitan Horatio Hornblower (gościnnie)
7.6 1955 Dick Chappell
8.7 1954 Harry Banks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Buck filmy David Buck najlepsze filmy David Buck zdjęcia David Buck galeria David Buck biografia David Buck nominacje David Buck nagrody i wyróżnienia David Buck filmografia David Buck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.