David Brierly
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 John
0.0 1985 Brian (gościnnie)
10.0 1980 Kierowca samochodu (gościnnie)
0.0 1972 Hurn (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Głos K9 (1979) (głos)
8.6 1962 Doker (1962) (gościnnie)
7.6 1955 Jones

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Brierly filmy David Brierly najlepsze filmy David Brierly zdjęcia David Brierly galeria David Brierly biografia David Brierly nominacje David Brierly nagrody i wyróżnienia David Brierly filmografia David Brierly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.