David Bradley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Solomon (gościnnie)
6.3
Captain America: Pierwsze starcie
Captain America: The First Avenger
2011 Solomon (gościnnie)
7.8
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011 Solomon (gościnnie)
3.0 2011 Solomon (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Walder Frey (gościnnie)
6.9
Kolejny rok
Another Year
2010 Solomon (gościnnie)
8.5 2010 Solomon (gościnnie)
7.1 2009 Solomon (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Solomon (gościnnie)
7.1
Karol II - Władza i namiętność
Charles II: The Power & the Passion
2003 Solomon (gościnnie)
7.0 2002 Solomon (gościnnie)
6.9
Dwa w jednym
Blow Dry
2001 Solomon (gościnnie)
7.7 2001 Solomon (gościnnie)
0.0 2000 Solomon (gościnnie)
8.3 1998 Solomon (gościnnie)
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Solomon (gościnnie)
0.0 1997 Solomon (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Solomon (gościnnie)
6.0 1997 Solomon (gościnnie)
7.2 1996 Solomon (gościnnie)
9.4 1993 Solomon (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Solomon (gościnnie)
0.0 1981 Solomon (gościnnie)
8.7 1977 Solomon (gościnnie)
0.0 1976 Solomon (gościnnie)
0.0 1973 Solomon (gościnnie)
5.0 1970 Solomon (gościnnie)
10.0 1968 Solomon (gościnnie)
8.6 1962 Solomon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Bradley filmy David Bradley najlepsze filmy David Bradley zdjęcia David Bradley galeria David Bradley biografia David Bradley nominacje David Bradley nagrody i wyróżnienia David Bradley filmografia David Bradley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.