David Bowe
Data urodzenia: Los Angele

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Doug (gościnnie)
5.4
Opona
Rubber
2010 Doug (gościnnie)
7.7 2009 Max Haverstock (gościnnie)
7.8
Mała Brytania w Ameryce
Little Britain USA
2008 Doug (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Brady Walton (gościnnie)
8.0 2007 Dr Adams (gościnnie)
6.7 2006 Doug (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Howard Fileman (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Doug (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Don (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Doug (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Scott (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Doug (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Doug (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Doug (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Doug (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Doug (gościnnie)
0.0 1997 Doug (gościnnie)
10.0 1997 Doug (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Doug (gościnnie)
7.7
Twierdza
Rock, The
1996 Doug (gościnnie)
6.6
Telemaniak
Cable Guy, The
1996 Doug (gościnnie)
5.3 1996 Doug (gościnnie)
6.6
Waga Ciężka
Heavy Weights
1995 Doug (gościnnie)
10.0 1995 Doug (gościnnie)
7.6 1994 Doug (gościnnie)
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Doug (gościnnie)
6.4 1993 Doug (gościnnie)
6.0 1993 Doug (gościnnie)
6.5
Pełnia zła
Malice
1993 Doug (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Doug (gościnnie)
7.0 1993 Doug (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Doug (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Doug (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Doug (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Robert Werther (gościnnie)
7.7
Ludzie honoru
Few Good Men, A
1992 Doug (gościnnie)
6.1 1992 Doug (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Doug (gościnnie)
6.8 1990 Doug (gościnnie)
6.6
Mistrzowie strachu
Masters of Menace, The
1990 Doug (gościnnie)
7.3 1990 Doug (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Doug (gościnnie)
7.6 1989 Doug (gościnnie)
7.5 1987 Doug (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Doug (gościnnie)
8.2 1982 Doug (gościnnie)
0.0

0 Doug (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Bowe filmy David Bowe najlepsze filmy David Bowe zdjęcia David Bowe galeria David Bowe biografia David Bowe nominacje David Bowe nagrody i wyróżnienia David Bowe filmografia David Bowe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.