David Bickford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
0.0 2010 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
4.0 2009 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Wielebny Skinner (gościnnie)
7.3 2008 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
8.3 2006 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
5.0 2006 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Klown Coco (gościnnie)
7.8 2004 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
9.0 2003 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.5 2000 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.0 1999 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.6 1999 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
4.2 1998 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
6.4 1995 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
6.7 1992 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.3 1990 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Mężczyzna na ekranie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Bickford filmy David Bickford najlepsze filmy David Bickford zdjęcia David Bickford galeria David Bickford biografia David Bickford nominacje David Bickford nagrody i wyróżnienia David Bickford filmografia David Bickford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.