David Baldwin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Tony Castro(gościnnie)
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Frank Reynolds (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Adam Beauman (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Kapitan Anderson (gościnnie)
10.0 1989 Alistair Marchman

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Baldwin filmy David Baldwin najlepsze filmy David Baldwin zdjęcia David Baldwin galeria David Baldwin biografia David Baldwin nominacje David Baldwin nagrody i wyróżnienia David Baldwin filmografia David Baldwin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.