David Auker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1984 Billy Watson
7.6 1984 Pan Batt (gościnnie)
10.0 1981 Sierżant Western (gościnnie)
8.0 1979 Saper Baines
8.0 1979 Chas (gościnnie)
7.4
Szpieg, który mnie kochał
Spy Who Loved Me, The
1977 Członek załogi HMS
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 'Taffy' Brace
8.8 1964 Arnold Jenkins

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Auker filmy David Auker najlepsze filmy David Auker zdjęcia David Auker galeria David Auker biografia David Auker nominacje David Auker nagrody i wyróżnienia David Auker filmografia David Auker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.