David Anzuelo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2012 Chłopak Russa
5.8
Zostań ze mną
Keep the Lights On
2012 Chłopak Russa
7.6
Twój na zawsze
Remember Me
2010 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
0.0 2009 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
0.0 2009 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
6.5 2009 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)
5.5 1993 Pracownik linii lotniczej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Anzuelo filmy David Anzuelo najlepsze filmy David Anzuelo zdjęcia David Anzuelo galeria David Anzuelo biografia David Anzuelo nominacje David Anzuelo nagrody i wyróżnienia David Anzuelo filmografia David Anzuelo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.