David Anthony Higgins
Data urodzenia: 1961-12-09
Miejsce urodzenia: Des Moines, Iowa, USA
Stan cywilny: żona Julia (od 2000), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Stan (gościnnie)
5.5
Panna Nikt
Miss Nobody
2010 John (gościnnie)
8.1 2009 John (gościnnie)
10.0 2008 John (gościnnie)
7.7 2007 John (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 John (gościnnie)
4.0
Wojacy na medal
Army Show, The
1998 John (gościnnie)
6.9 1996 John (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 John (gościnnie)
6.8
Zimnokrwisty
Coldblooded
1995 John (gościnnie)
7.6 1994 John (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 John (gościnnie)
9.5 1989 John (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Anthony Higgins filmy David Anthony Higgins najlepsze filmy David Anthony Higgins zdjęcia David Anthony Higgins galeria David Anthony Higgins biografia David Anthony Higgins nominacje David Anthony Higgins nagrody i wyróżnienia David Anthony Higgins filmografia David Anthony Higgins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.