David Anderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2006 Sonny Cross (gościnnie)
7.5 2002 Sonny Cross (gościnnie)
7.0
Trzy życzenia
Three Wishes
1995 Sonny Cross (gościnnie)
0.0 1983 Sonny Cross (gościnnie)
5.0 1983 Sonny Cross (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Sonny Cross (gościnnie)
10.0 1955 Sonny Cross (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Anderson filmy David Anderson najlepsze filmy David Anderson zdjęcia David Anderson galeria David Anderson biografia David Anderson nominacje David Anderson nagrody i wyróżnienia David Anderson filmografia David Anderson aktor David Anderson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.