David Alan Grier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
6.5 2009 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
5.5
(NIE) Tylko taniec
Dance Flick
2009 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
8.8 2005 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.7
Kości
Bones
2005 Profesor Bunsen Jude (gościnnie)
0.0 2002 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.2 2002 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
6.8
Wróć do mnie
Return to Me
2000 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
10.0
DAG
2000 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.6 2000 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
5.5
Ponad światem
Top of the World
1997 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
6.3 1996 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
8.9 1996 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
9.0 1995 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Widz w kinie (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.1
Bumerang
Boomerang
1992 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
9.0 1992 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
8.7 1990 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
6.5
Sajgon
Off Limits
1988 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
0.0 1986 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
6.4 1985 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.1
Chorągiewki
Streamers
1983 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 Widz w kinie (gościnnie) (niewymienio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Alan Grier filmy David Alan Grier najlepsze filmy David Alan Grier zdjęcia David Alan Grier galeria David Alan Grier biografia David Alan Grier nominacje David Alan Grier nagrody i wyróżnienia David Alan Grier filmografia David Alan Grier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.