David A. Kimball
Data urodzenia: 1951-02-20
Miejsce urodzenia: Memphis, Tennessee, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Prawnik (gościnnie)
7.7 2009 Pan Kendall (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Prawnik (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Prawnik (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Prawnik (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Prawnik (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Prawnik (gościnnie)
7.5 2002 Minister (gościnnie)
7.3 2001 Prawnik (gościnnie)
7.6 2001 Prawnik (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Prawnik (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Prawnik (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Prawnik (gościnnie)
7.0 1999 Prawnik (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Prawnik (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Prawnik (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Prawnik (gościnnie)
7.0 1995 Prawnik (gościnnie)
7.3
Firma
Firm, The
1993 Prawnik (gościnnie)
7.2 1992 Prawnik (gościnnie)
7.3 1990 Prawnik (gościnnie)
7.2 1988 Prawnik (gościnnie)
5.7 1986 Prawnik (gościnnie)
7.6 1984 Prawnik (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Prawnik (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Prawnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David A. Kimball filmy David A. Kimball najlepsze filmy David A. Kimball zdjęcia David A. Kimball galeria David A. Kimball biografia David A. Kimball nominacje David A. Kimball nagrody i wyróżnienia David A. Kimball filmografia David A. Kimball aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.