Davenia McFadden
Data urodzenia: 1961-02-21
Miejsce urodzenia: Abbeyville, Karolina Południowa, USA
Stan cywilny: mąż Naseer El-Kadi, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gladys Menchen (gościnnie)
10.0 2011 Gladys Menchen (gościnnie)
8.2
Mój przyjaciel Hachiko
Hachiko: A Dog's Story
2009 Gladys Menchen (gościnnie)
7.8
Mała Brytania w Ameryce
Little Britain USA
2008 Gladys Menchen (gościnnie)
7.5
Objawienia
Revelations
2005 Gladys Menchen (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Gladys Menchen (gościnnie)
7.5 2002 Gladys Menchen (gościnnie)
6.7
Ambasada USA
American Embassy, The
2002 Gladys Menchen (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Gladys Menchen (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Gladys Menchen (gościnnie)
8.5 2001 Gladys Menchen (gościnnie)
7.0 2000 Gladys Menchen (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Gladys Menchen (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Gladys Menchen (gościnnie)
7.3
Podwójne zagrożenie
Double Jeopardy
1999 Gladys Menchen (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Gladys Menchen (gościnnie)
7.8 1998 Gladys Menchen (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Gladys Menchen (gościnnie)
6.9 1998 Gladys Menchen (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Gladys Menchen (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Gladys Menchen (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Gladys Menchen (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Gladys Menchen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Davenia McFadden filmy Davenia McFadden najlepsze filmy Davenia McFadden zdjęcia Davenia McFadden galeria Davenia McFadden biografia Davenia McFadden nominacje Davenia McFadden nagrody i wyróżnienia Davenia McFadden filmografia Davenia McFadden aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.