Dave Shalansky
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2009 Tim O'Shea (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Tim O'Shea (gościnnie)
7.7 2009 Technik (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Harvey (gościnnie)
7.4 2005 Tim O'Shea (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Joe (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Tim O'Shea (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Tim O'Shea (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Złodziej (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tim O'Shea (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dave Shalansky filmy Dave Shalansky najlepsze filmy Dave Shalansky zdjęcia Dave Shalansky galeria Dave Shalansky biografia Dave Shalansky nominacje Dave Shalansky nagrody i wyróżnienia Dave Shalansky filmografia Dave Shalansky aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.