Dave Nichols
Data urodzenia: 1958-06-14
Miejsce urodzenia: Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Pratt (gościnnie)
7.5 2002 Pratt (gościnnie)
8.2
W świecie mitów
MythQuest
2001 Pratt (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pratt (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Pratt (gościnnie)
8.3 2000 Pratt (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Pratt (gościnnie)
7.1
Żółtodzioby
Half Baked
1998 Pratt (gościnnie)
0.0 1997 Pratt (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Pratt (gościnnie)
0.0 1995 Pratt (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Pratt (gościnnie)
7.1 1993 Pratt (gościnnie)
8.0 1988 Pratt (gościnnie)
7.0 1987 Pratt (gościnnie)
8.1 1976 Pratt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dave Nichols filmy Dave Nichols najlepsze filmy Dave Nichols zdjęcia Dave Nichols galeria Dave Nichols biografia Dave Nichols nominacje Dave Nichols nagrody i wyróżnienia Dave Nichols filmografia Dave Nichols aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.