Dave Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.0
Anioły i Demony
Angels & Demons
2009 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czo
6.6
Ale Czad!
Fired Up!
2009 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.2 1978 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.0 1978 Gość (gościnnie) (niewymieniony w czo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dave Johnson filmy Dave Johnson najlepsze filmy Dave Johnson zdjęcia Dave Johnson galeria Dave Johnson biografia Dave Johnson nominacje Dave Johnson nagrody i wyróżnienia Dave Johnson filmografia Dave Johnson aktor Dave Johnson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.