Dave Foley
Data urodzenia: 1962-01-04
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty : 1. Tabatha Southey (31.12.1991-1997, rozwód), synowie: Edmund (ur. 1991) i Basil (ur. 1995); 2. Crissy Guerrero (od 01.08.2002 - 2008, rozwód), córka Alina Chiara (ur. 16.04.2003)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Monroe (gościnnie)
0.0 2011 Monroe (gościnnie)
6.7 2011 Monroe (gościnnie)
0.0 2010 Monroe (gościnnie)
0.0 2010 Monroe (gościnnie)
8.2
Rozpalić Cleveland
Hot in Cleveland
2010 Monroe (gościnnie)
5.5 2009 Monroe (gościnnie)
6.0 2009 Monroe (gościnnie)
7.9 2008 Monroe (gościnnie)
7.9 2008 Monroe (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Monroe (gościnnie)
4.1
Randka z o.o.
Lovespring International
2006 Monroe (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Monroe (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Pan Bloom (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Monroe (gościnnie)
8.0 2005 Monroe (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Monroe (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Monroe (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Monroe (gościnnie)
8.5 2003 Monroe (gościnnie)
7.9 2003 Monroe (gościnnie)
7.7 2001 Monroe (gościnnie)
7.6 2001 Dr Hendrick (gościnnie)
6.5
Atomowy amant
Blast From The Past
1999 Monroe (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Monroe (gościnnie)
6.9 1998 Monroe (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Monroe (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Monroe (gościnnie)
8.1 1995 Monroe (gościnnie)
6.3
Trzech mężczyzn i dziecko
3 Men and a Baby
1987 Monroe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dave Foley filmy Dave Foley najlepsze filmy Dave Foley zdjęcia Dave Foley galeria Dave Foley biografia Dave Foley nominacje Dave Foley nagrody i wyróżnienia Dave Foley filmografia Dave Foley aktor Dave Foley reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.