Dave Colon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Zmartwiony rodzic (gościnnie)
7.6 2010 Zmartwiony rodzic (gościnnie)
6.9 2010 Zmartwiony rodzic (gościnnie)
7.9 2008 Zmartwiony rodzic (gościnnie)
8.8 2008 Zmartwiony rodzic (gościnnie)
7.9 2008 Zmartwiony rodzic (gościnnie)
8.0
Zagubiony pokój
Lost Room, The
2006 Zmartwiony rodzic (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dave Colon filmy Dave Colon najlepsze filmy Dave Colon zdjęcia Dave Colon galeria Dave Colon biografia Dave Colon nominacje Dave Colon nagrody i wyróżnienia Dave Colon filmografia Dave Colon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.