Daryl Sabara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.4 2011 Hanson (gościnnie)
4.0 2011 Gabriel Reilich (gościnnie)
6.7
Maczeta
Machete
2010 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.4 2010 Gabriel Reilich (gościnnie)
6.5 2008 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Gabriel Reilich (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Gabriel Reilich (gościnnie)
8.5 2005 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Tim Scottson (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Gabriel Reilich (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Gabriel Reilich (gościnnie)
0.0 2004 Gabriel Reilich (gościnnie)
9.1
Nie bój się lwa
Father of the Pride
2004 Gabriel Reilich (gościnnie)
8.2 2004 Gabriel Reilich (gościnnie)
4.0 2004 Gabriel Reilich (gościnnie)
6.7
Ekspres polarny
Polar Express, The
2004 Gabriel Reilich (gościnnie)
5.0 2003 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.9 2002 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.3 2001 Gabriel Reilich (gościnnie)
0.0 1999 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Gabriel Reilich (gościnnie)
10.0 1996 Gabriel Reilich (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Owen (gościnnie)
7.2 1988 Gabriel Reilich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daryl Sabara filmy Daryl Sabara najlepsze filmy Daryl Sabara zdjęcia Daryl Sabara galeria Daryl Sabara biografia Daryl Sabara nominacje Daryl Sabara nagrody i wyróżnienia Daryl Sabara filmografia Daryl Sabara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.