Darren Pettie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Jed Hall (gościnnie)
6.5
The International
International, The
2009 Jed Hall (gościnnie)
7.0
Czterej samotni ojcowie
4 padri single
2009 Jed Hall (gościnnie)
6.7
Zdobyć Woodstock
Taking Woodstock
2009 Jed Hall (gościnnie)
7.7 2009 Traper John (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Jed Hall (gościnnie)
8.0 2007 Lee Garner Jr (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Jed Hall (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Jed Hall (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jed Hall (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jed Hall (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ross Halpo, szef kuchni (2003) (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Jed Hall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Darren Pettie filmy Darren Pettie najlepsze filmy Darren Pettie zdjęcia Darren Pettie galeria Darren Pettie biografia Darren Pettie nominacje Darren Pettie nagrody i wyróżnienia Darren Pettie filmografia Darren Pettie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.