Darren Capozzi
Data urodzenia: 1973-07-09
Miejsce urodzenia: Franklin Lakes, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Detektyw #1 (gościnnie)
7.7 2011 DJ Spiker (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 DJ Spiker (gościnnie)
0.0 2007 Detektyw #1 (gościnnie)
7.6 2006 Detektyw #1 (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Detektyw #1 (gościnnie)
7.5 2002 Detektyw #1 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Darren Capozzi filmy Darren Capozzi najlepsze filmy Darren Capozzi zdjęcia Darren Capozzi galeria Darren Capozzi biografia Darren Capozzi nominacje Darren Capozzi nagrody i wyróżnienia Darren Capozzi filmografia Darren Capozzi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.