Dariusz Jakubowski
Data urodzenia: 1959-10-26
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Marczak, znajomy Ostrowskiego vel Sułeckiego (gościnnie)
3.7 2009 Dyrektor "Tangens Cotangens"
6.7 2008 Bogdan Zarzycki (gościnnie)
8.1 2008 Lekarz amerykański (gościnnie)
5.4 2007 Karol Osiński, współpracownik Agaty (gościnnie)
6.8 2007 Pułkownik William Hollan
4.5 2007 Aktor Willibald von Riefenstahl (gościnnie)
3.5 2005 Max, fotograf (gościnnie)
3.6 2005 Bartek, mąż Joanny (gościnnie)
6.9 2004 Wiktor Makowiec, ojciec Kuby (gościnnie)
6.7 2003 Wierzyciel Adama Lipki (gościnnie)
7.2 2003 Miron (gościnnie)
5.3 2002 Jeż z Erlenwaldu, ojciec Ciri
7.4 2002 Profesor Stroliński, lekarz Starewicza
3.8 2001 Jeż z Erlenwaldu, ojciec Ciri
4.2 2000 Współwłaściciel salonu samochodowego
6.8 1999 Robuś
7.0 1996 Struna
7.5 1995 "Struna" (gościnnie)
5.8 1993 Urzędnik w banku sprzedający akcje "Unifarbu" (gościnnie)
6.7 1993 Marek Galewicz, brat Moniki
7.6 1988 Zygmunt, oficer polskiego wywiadu, współpracownik Czarka
6.2 1987 Prezenter "Dziennika Telewizyjnego"
7.1 1986 Milicjant, organizator obławy
7.5 1984

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dariusz Jakubowski filmy Dariusz Jakubowski najlepsze filmy Dariusz Jakubowski zdjęcia Dariusz Jakubowski galeria Dariusz Jakubowski biografia Dariusz Jakubowski nominacje Dariusz Jakubowski nagrody i wyróżnienia Dariusz Jakubowski filmografia Dariusz Jakubowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.