Dariusz Biskupski
Data urodzenia: 1964-06-29
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2011 Lekarz SS (gościnnie)
6.4 2010 Lekarz SS (gościnnie)
6.3 2010 Lekarz SS (gościnnie)
8.1 2008 Lekarz SS (gościnnie)
6.3 2008 Lekarz SS (gościnnie)
3.7 2007 Lekarz SS (gościnnie)
6.5 2006 Lekarz SS (gościnnie)
7.9 2004 Lekarz SS (gościnnie)
5.7 2004 Lekarz SS (gościnnie)
6.9 2004 Lekarz SS (gościnnie)
8.1 2003 Lekarz SS (gościnnie)
4.9 2003 Lekarz SS (gościnnie)
7.2 2003 Lekarz SS (gościnnie)
5.3 2002 Lekarz SS (gościnnie)
7.4 2002 Lekarz SS (gościnnie)
10.0 2002 Lekarz SS (gościnnie)
3.8 2001 Lekarz SS (gościnnie)
7.2 2001 Lekarz SS (gościnnie)
7.3 2001 Lekarz SS (gościnnie)
5.8 2001 Lekarz SS (gościnnie)
6.1 1999 Lekarz SS (gościnnie)
3.6 1999 Lekarz SS (gościnnie)
7.0 1998 Lekarz SS (gościnnie)
6.3
WOW
1993 Lekarz SS (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Lekarz SS (gościnnie)
7.0 1990 Lekarz SS (gościnnie)
7.3 1989 Lekarz SS (gościnnie)
6.5 1988 Lekarz SS (gościnnie)
8.2 1987 Lekarz SS (gościnnie)
6.9 1986 Lekarz SS (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Lekarz SS (gościnnie)
6.1 1977 Lekarz SS (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dariusz Biskupski filmy Dariusz Biskupski najlepsze filmy Dariusz Biskupski zdjęcia Dariusz Biskupski galeria Dariusz Biskupski biografia Dariusz Biskupski nominacje Dariusz Biskupski nagrody i wyróżnienia Dariusz Biskupski filmografia Dariusz Biskupski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.